Descriere film

video title thumbnailKakashi și Itachi fac schimb de lovituri, fiecare fiind foarte pricepuți în a-și folosi Sharinganul. Itachi îl neutralizează pe Kakashi cu Tsukuyomi-ul lui. În timp ce Kakashi se chinuie să rămână în picioare, îl întreabă pe Itachi de ce a revenit în Konoha. Itachi îi răspunde că a venit după Naruto, Kakashi deducând că își doresc demonul vulpe pentru organizația lor Akatsuki. Furios că Kakashi știe de organizația lor, Itachi îi dă ordin lui Kisame să-i omoare pe Asuma și Kurenai. Înainte ca Kisame să poată face acest lucru, sosește Might Guy. Itachi afirmă că nu a venit la Konoha pentru a "porni un război", așa că el și Kisame abandonează lupta.

Taguri
  • Asteaptă ca filmul să se incarce sau reîncarcă pagina.
  • Asigurați-vă că aveți instalat Flash.
  • Resetează memoria cache a browserului. Utilizatorii Chrome/Firefox pot folosi scurtatura Ctrl+Shift+R, iar utilizatorii Internet Explorer Ctrl+F5.
  • Browserele recomandate pentru o experiență rapidă și placută sunt Google Chrome sau Mozilla Firefox.
  • Dacă nici una din soluțiile de mai sus nu funcționează raportează videoclipul și noi vom încerca să rezolvăm problema.

Pentru a trimite un raport trebuie să fii logat.

Atentie! Toate fisierele video apartin proprietarilor de drept. Fisierele nu au fost create de noi si nu ne apartin. Nu ne asumam responsabilitatea fata de provenienta lor, fata de licentele asociate aplicatiilor sau fata de modul in care aceste fisiere video sunt hostate. Fisierele nu sunt gazduite pe serverele noastre.

Comentarii | Ți-a plăcut filmul? Spune-ți părerea