Descriere film

video title thumbnailLui Naruto i-a fost frică de Gaara de când l-a întâlnit. Reînvigorat, Naruto folosește tehnici din manualul său Ninja. Naruto eliberează un nou și îmbunătățit baraj Naruto Uzumaki format din 2000 de clone umbră. Aproximativ 11-20 dintre ele îl lovesc cu piciorul pe Gaara în aer și îi dau pumni în fiecare centimetru al corpului său înainte ca 2 clone umbră să administreze lovitura finală barajului. Naruto încearcă un al doilea atac de două ori mai puternic, cu lovituri de picior. Pentru a contracara atacul, Gaara își termină transformarea în Shukaku. Gaara încearcă să-l zdrobească pe Naruto cu nisipul său. Gândindu-se la Sakura si prietenii săi, Naruto își foloseste chakra pentru a invoca Gamabunta. Gaara se forțează să doarmă și îi permite spiritului lui Shukaku să preia controlul asupra corpului său. Fiind nevoit să se apropie de Shukaku ca să-l trezească pe Gaara, Naruto și Gamabunta se transformă într-o vulpe cu 9 cozi gigantă pentru a lupta.

Taguri
  • Asteaptă ca filmul să se incarce sau reîncarcă pagina.
  • Asigurați-vă că aveți instalat Flash.
  • Resetează memoria cache a browserului. Utilizatorii Chrome/Firefox pot folosi scurtatura Ctrl+Shift+R, iar utilizatorii Internet Explorer Ctrl+F5.
  • Browserele recomandate pentru o experiență rapidă și placută sunt Google Chrome sau Mozilla Firefox.
  • Dacă nici una din soluțiile de mai sus nu funcționează raportează videoclipul și noi vom încerca să rezolvăm problema.

Pentru a trimite un raport trebuie să fii logat.

Atentie! Toate fisierele video apartin proprietarilor de drept. Fisierele nu au fost create de noi si nu ne apartin. Nu ne asumam responsabilitatea fata de provenienta lor, fata de licentele asociate aplicatiilor sau fata de modul in care aceste fisiere video sunt hostate. Fisierele nu sunt gazduite pe serverele noastre.

Comentarii | Ți-a plăcut filmul? Spune-ți părerea