Descriere film

video title thumbnailSasuke luptă cu Yoroi, dar este împiedicat de incapacitatea sa de a folosi chakra din cauza pericolului de a activa sigiliul blestemat. Capacitatea lui Yoroi de a absorbi chakra îi oferă un avantaj, însă Sasuke, în focul luptei, inventează o nouă tehnică jutsu, care poate fi utilizată numai de el, și folosește o tehnică nouă taijutsu, Blocajul Leului. Un jutsu care constă în lansarea adversarului în aerul, de obicei, cu o lovitură la gât. Sasuke își păcălește adversarul cu un atac momeală și execută una reală. Sasuke aplică trei lovituri cu o furie de leu și își doboară adversarul, iar pentru lovitura finală, el face un kick frontflip. Sasuke, deși a folosit blocajului, reușește în acelși timp să suprime efectul sigiliului blestemat. Și astfel Sasuke câștigă meciul său eliminatoriu. Kakashi îl duce într-un loc izolat pentru a se ocupa de sigiliul blestemat, doar pentru a fi confruntat de Orochimaru ca era gata să termine. Înapoi la turn, începe următorul meci dintre Shino Aburame și Zaku Abumi.

Taguri
  • Asteaptă ca filmul să se incarce sau reîncarcă pagina.
  • Asigurați-vă că aveți instalat Flash.
  • Resetează memoria cache a browserului. Utilizatorii Chrome/Firefox pot folosi scurtatura Ctrl+Shift+R, iar utilizatorii Internet Explorer Ctrl+F5.
  • Browserele recomandate pentru o experiență rapidă și placută sunt Google Chrome sau Mozilla Firefox.
  • Dacă nici una din soluțiile de mai sus nu funcționează raportează videoclipul și noi vom încerca să rezolvăm problema.

Pentru a trimite un raport trebuie să fii logat.

Atentie! Toate fisierele video apartin proprietarilor de drept. Fisierele nu au fost create de noi si nu ne apartin. Nu ne asumam responsabilitatea fata de provenienta lor, fata de licentele asociate aplicatiilor sau fata de modul in care aceste fisiere video sunt hostate. Fisierele nu sunt gazduite pe serverele noastre.

Comentarii | Ți-a plăcut filmul? Spune-ți părerea