Cerinte: Flash Player 11 ( click pentru a instala instalezi ). Unele jocuri necesita si alte plugin-uri. Vedeti in sectiunea de sub joc!

Descriere Strategie Defensiva

game title thumbnailIn jocul Top Defense esti comandantul unei organizatii secrete care trebuia sa apere un siloz de rachete nucleare. Sarcina ta este clara in acest joc de strategie defensiva insa nu si simpla. Tu controlezi baza de undeva de pe alta planeta si trebuia sa urmaresti activitatea ei si fiecare drum pe care pot veni eventualii inamici. Daca ii observi, tinteste spre ei, distruge-i si apara baza.

Vor fi trimise sute de masini, camioane, tancuri care vor incerca sa puna mana pe celebrele rachete nucleare, insa tu vei fi la post si vei salva situatia, aparand baza si distrugand fiecare masina care iti incalca teritoriu.

Jocul Top Defense o larga varietate de solutii pentru fiecare misiune, trebuie sa-ti dezvolti baza de la inceput prin adunarea de puncte si cumpararea a noi tehnologii - tunuri, lasere, arme noi - totul pentru a putea tine piept inamicilor care incearca sa te invadeze. Fii eroul acestei natiuni si apara rachetele nucleare cu succes!

  • Asteaptă ca jocul să se incarce sau reîncarcă pagina.
  • Asigurați-vă că aveți instalate Java, Shockwave, Flash și Unity 3D.
  • Resetează memoria cache a browserului. Utilizatorii Chrome/Firefox pot folosi scurtatura Ctrl+Shift+R, iar utilizatorii Internet Explorer Ctrl+F5.
  • Browserele recomandate pentru o experiență rapidă și placută sunt Google Chrome sau Mozilla Firefox.
  • Dacă vedeți un pătrat alb aveți puțină răbdare. Unele jocuri se încarcă pe fundal alb.
  • Dacă nici una din soluțiile de mai sus nu funcționează raportează jocul și noi vom încerca să rezolvăm problema.

Pentru a trimite un raport trebuie să fii logat.

Adaugă acest joc pe site-ul tău

Copie codul de mai jos și pune-l pe site-ul tău, în pagini, articole pe blog, etc., și jocul va putea fi jucat pe site-ul tău!


Comentarii | Ți-a plăcut jocul? Spune-ți părerea

Cine este în CurteaScolii...